امنیت غذایی با ترویج استفاده از غذاهای سالم و سنتی با برگزاری جشنواره غذا های سنتی در اداره کل هواشناسی استان آذربایجان غربی
جشنواره غذاهای سنتی با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم ، سنتی و امنیت غذایی با توجه به توسعه هواشناسی کاربردی و استفاده از داده های هواشناسی در خصوص تولید غذاهای ارگانیک در اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی برگزار شد .به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان آذربایجان غربی این جشنواره با هدف تولید غذای سالم و ارگانیک با حضور پریسا علیلو مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری به همراه معاون و کارشناسان دفتر امور بانوان و خانواده در محل این اداره کل برگزار شد. حبیب عبدلی مدیرکل هواشناسی استان در این جشنواره در خصوص کوشش مضاعف در راستای ارتقاء سلامت و اصلاح شیوه زندگی با استفاده از داده های هواشناسی در امنیت غذایی خانواده ها و همچنین در راستای حفظ کرامت و امنیت خانواده ها درتهیه غذای سالم از مرحله تولید تا مصرف بوده، عبدلی در این خصوص ضمن ابراز خرسندی گفت: اداره کل هواشناسی با بر گزاری این جشنواره توانست گامی هر چند کوچک در راستای تحقق این هدف و همچنین نیل به اهداف برنامه جامع پیشگیری و کنترل بیماریها با استفاده از غذاهای سالم و خانگی بردارد وی همچنین در ادامه توضیحات مبسوطی در خصوص سامانه توسعه هواشناسی کاربردی الخصوص امنیت غذایی داد و سامانه توسعه هواشناسی کاربردی را سامانه جامع هواشناسی در خدمت رسانی و صیانت از حقوق شهروندان در راستای کاربردی کردن داده های هواشناسی و اقتصاد مقاومتی دانست، در ادامه علیلو مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ضمن تبریک سالروز بازگشت اسرای ۸ سال دفاع مقدس انقلاب اسلامی به میهن اسلامی و تبریک فرا رسیدن عید بزرگ غدیر خم؛ از فعالیت های ارزشمند کارکنان اداره کل هواشناسی در استان به ویژه بانوان که در برگزاری جشنواره غذا تقدیر و تشکر نمود.