صفحه اصلي         نحوه تماس با ما        نقشه سايت

 

 

نشست خبری هواشناسی استان آذربایجان غربی با خبرگزاری جمهوری اسلامی

 اسماعیل سیمائی در نشست با خبرگزاری ایرنا، عنوان کرد توانمندسازی جامعه و تقویت روابط بین و برون بخشی در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار و همچنین جامعه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری در زمینه «جهش تولید با مشارکت مردم» و از طرفی تلاشهای بیش از پیش در سازمان هواشناسی کشور در راستای حفاظت از جان و مال مردم  در برابر بحران های جوی از جمله برنامه های هواشناسی است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان آذربایجان غربی، مدیرکل هواشناسی فرصت حاصله را مغتنم بر شمرده و ضمن قدردانی از این خبرگزاری خدوم به سبب همراهی های بسیار خوب شان در راستای نشر صحیح، سریع و بهنگام داده ها و اطلاعات هواشناسی به مردم گفت: ايرنا بازوي اطلاع رساني نظام است و در بستر كار حرفه اي  فعاليت در این زمینه و اطلاع‌رسانی با همکاری و هم پوشانی بسیار مطلوب با دستگاهها بویژه هواشناسی همواره موفق عمل نموده است.

اسماعیل سیمایی با حضور در ایرنا و در دیدار با مسئولین خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان‌غربی در پاسخ به تعداد و پراکندگی ایستگاهها گفت : تعداد ایستگاهها در استان در مجموعا به 137 ایستگاه می رسد  که از این تعداد هشت ایستگاه شامل ایستگاههای سینوپتیک اصلی ۱۰ ایستگاه سینوپتیک تکمیلی و ۲ ایستگاه هواشناسی کشاورزی می شود که ایستگاههای سینوپتیک در تمامی مراکز شهرستانها و ایستگاه های هواشناسی کشاورزی در میاندواب و ارومیه در دانشگاه نازلو مشغول فعالیت و جمع اوری اطلاعات می باشد.

وی در زمینه ایستگاههای اقلیم شناسی و بارانسنجی نیز اظهار داشت: تعداد ایستگاه های اقلیم شناسی سنتی شامل  ۲ ایستگاه و 7 ایستگاه اقلیم شناسی خودکار می باشد و در بخش بارانسنجی ۸۵ ایستگاه فعال می باشد که از این تعداد 10 ایستگاه باران سنجی خودکار بوده که 7 ایستگاه آن در شمال استان در شهرستان چالدران به صورت دیتا لاگر و برای تکمیل هشدار سیل فعال می باشد و مابقی سنتی می باشند.

سیمائی در ادامه تعداد ایستگاه های جاده ای را سه ایستگاه نامید و در مورد پراکندگی آنها با اشاره به مایین بلاغ تکاب و قره تپه خوی و ایستگاه قوشچی در ارومیه،افزود: در زمینه ایستگاه های سینوپتیک هم یک ایستگاه شهری در خود ارومیه فعال بوده و ایستگاههای فرودگاهی نیز 3 ایستگاه فعال بوده که یک ایستگاه در فرودگاه شهید باکری ارومیه، فرودگاه شهدای خوی و منطقه ازاد ماکو می باشند.

مدیرکل هواشناسی در ادامه با اشاره به اولویت دار ترین برنامه هواشناسی در استان ؛ رادار هواشناسی را  از مهم ترین برنامه های پیش رو دانست و تصریح نمود  که تا بدین لحظه پیشرفتهای انجام یافته اتمام مکان یابی آن بوده و امیدواریم باحمایتهای همه جانبه مسئولین و در نظر گرفتن اهمیت موضوع شاهد پیشرفت این پروژه در استان باشیم.

سیمائی همچنین با اشاره به مقوله توسعه هواشناسی کاربردی و بسط آن به موضوع تغییرات اقلیم، اقتصاد و معیشت مردم گفت: در این استان نیز رویکرد کشاورزی بسیار مورد توجه است چرا که اغلب کسب و کارها با آن در ارتباط بوده و متاثر از آن می باشد

 وی افزود: خرسندیم که جزو استانهای پیشرو در زمینه هواشناسی کشاورزی هستیم و علاوه بر برپایی جلسات تحلیلهای کشاورزی در شهرستان های میاندواب و ارومیه در شهرستان های نقده و خوی، شاهد برپایی این دیسکاشن ها می باشیم که ماحصل آن دریافت بازخورد مطلوب می باشد. مدیرکل هواشناسی در خاتمه گفت امیدواریم با برنامه ریزی ها، تلاش و پیگیریهای مستمر از رسانه تا مردم و مسئولین دست در دست هم نهیم و در مدیریت این تغییرات اقلیمی گام موثری برای حال و آیندگان برداریم.

 

                                                                                                         

تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان هواشناسی کشور و اداره کل هواشناسی استان آذربايجان غربي می باشد و اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند با ذکر منبع از  آن استفاده نمایند.